Українська  Русский 
Офіційний інтернет-магазин Billerbeck в Україні

Чудовий день
починається з ночі…
044 223 10 27 (25 или 77)
Skype чат: My status Skype позвонить: My status

Новини RSS 2.0

Пледи в інтерєрі

пледПлед - дуже помітна частина інтер'єру, яка дозволяє повністю змінити зовнішній вигляд кімнати, оновивши його. Навіть для вічно поспішаючої сучасної людини домашній затишок залишається дуже важливим, і красивий плед може зіграти не останню роль в його створенні.
Плед можна використати в якості покривала, а коли холодно їм можна укритись. У нього можна закутатися довгим зимовим вечором перед каміном на дачі. Пледом можна декорувати крісло та диван. Складений на краю ліжка він привнесе декоративний відтінок до інтер'єру спальні.
При купівлі пледа важливо не помилитися у виборі потрібного розміру. Спочатку визначте, для чого потрібен плед. Для укривання ліжка оптимальним буде розмір 150х200 см - такий же плед підійде для невеликого дивана або софи.
Для стандартних ліжок 160х200 см або 180х200 см підійде плед розміром 220х240 см, тоді він прикриватиме боки ліжка на 20-30 смЯкщо ж вам хочеться, щоб плед діставав до підлоги, то рекомендуємо розмір 240х260 см Koce do domu

За допомогою пледа можна надати кімнаті потрібний настрій, або радикально змінити інтер'єр. Щоб уникнути різких контрастів, підбирайте пледи, забарвлення яких трохи світліше за меблеву оббивку або загальну колірну гамму інтер'єру. У інтер'єрі, витриманому у світлих тонах, гармонійно виглядатиме світлий плед іншого відтінку. А ось темний плед у світлому інтер'єрі допустимий тільки у тому випадку, якщо концепція дизайну передбачає контрастні рішення. Картаті, смугасті або візерунчасті пледи погано поєднуються з двоколірними меблями, а яскраві пледи з квітковими мотивами пропадуть в строкатому інтер'єрі, їм потрібний спокійний фон.

Плед - це тепло, зручність і краса вашої оселі!

Джерелок: Магазин «Біллербек» Billerbeck.net.ua
Billerbeck – нова культура сну…
044 223 10 27 (25)


(порожньо)
 
Каталог
Опитування
Фирменный магазин "Billerbeck" на пр-т Бажана,12 и Якира,8 (Киев)
© 2002-2017 «Billerbeck» Биллербек магазин Kołdra zimowa Billerbeck - нова культура сну.....

Детский интернет магазин КАШТАН