Українська  Русский 
Офіційний інтернет-магазин Billerbeck в Україні

Чудовий день
починається з ночі…
044 223 10 27 (25 или 77)
Skype чат: My status Skype позвонить: My status

Новини RSS 2.0

Про користь наматрацника

наматрасникЯкщо Ви любите комфорт і піклуєтеся про своє здоров'я, то, напевно, вже придбали собі відмінний ортопедичний матрац і підібрали до нього відповідну основу. І якщо Вам хочеться, щоб вибраний з любов'ю матрац служив довго, і догляд за ним був легкий і приємний, придбайте наматрацник.
На перший погляд, призначення наматрацника суто гігієнічне. Він захищає матрац від попадання на нього забруднень, а також оберігає чохол від передчасного зношування. Але цим його призначення не обмежується. За допомогою правильно підібраного наматрацника можна збільшити або зменшити жорсткість вашого матраца та підвищити тим самим рівень комфорту.
Крім того, наматрацник має ще одну прекрасну властивість - він утримує тепло між матрацом і ковдрою. Завдяки ньому, Вам більше ніколи не доведеться лягати спати в холодну постіль.

Наматрацник створить прекрасну теплоізоляцію, тому в холодні ночі одночасне використання наматрацника та теплої ковдри набагато ефективніше.
І, нарешті, за допомогою наматрацника можна легко та зручно з'єднати між собою два матраци. Виходячи з їх функцій, усі наматрацники можна умовно розділити на три види:
- для збереження тепла та створення сприятливого мікроклімату під час сну;
- для поліпшення характеристик матраца - жорсткості, м'якості або висоти;
- для підвищення гігієнічності - оберігання від зносу і забруднення.
Важлива порада: при виборі наматрацника, спочатку поміряйте матрац, адже наматрацник повинен повністю відповідати розмірам матраца!!! Якщо такого розміру наматрацника немає, який Вам необхідний, то можна узяти трохи меншого розміру. Narzuta na łóżko
У нашому магазині Ви можете придбати якісний наматрацник Billerbeck Біллербек, який послужить Вам довгі роки!

Джерело: Магазин «Біллербек» Billerbeck.net.ua
Billerbeck – нова культура сну…
044 223 10 27 (25)


(порожньо)
 
Каталог
Опитування
Фирменный магазин "Billerbeck" на пр-т Бажана,12 и Якира,8 (Киев)
© 2002-2017 «Billerbeck» Биллербек магазин Kołdra zimowa Billerbeck - нова культура сну.....

Детский интернет магазин КАШТАН