Українська  Русский 
Офіційний інтернет-магазин Billerbeck в Україні

Чудовий день
починається з ночі…
044 223 10 27 (25 или 77)
Skype чат: My status Skype позвонить: My status

Новини RSS 2.0

Покривало на ліжко

покрывало на кроватьПокривало відіграє дуже важливу роль для завершення образу кімнати. Воно є декоративним елементом інтер'єру, а також виконує захисну функцію, оберігаючи меблі від забруднення, а також постільну білизну ліжка / дивана.
Спальня - місце, де ми можемо по-справжньому розслабитися, відпочити від справ суєтних. Комфортна та затишна обстановка вашої спальні залежить від того, наскільки гармонійно поєднуються між собою меблева оббивка, штори та килимок біля ліжка. Але головною прикрасою спальні є, поза сумнівом, покривало на ліжко. Великий розмір покривала робить його найпомітнішим декоративним елементом спальні та навіть визначає її стиль.

Якщо вам надокучив інтер'єр вашої спальні та хочеться чого-небудь новенького, то самий недорогий і швидкий спосіб оновлення обстановки - змінити покривало на ліжку.
Розмір покривала залежить від розміру ліжка. Якщо ви хочете, щоб покривало елегантно звисало з вашого ложа, тоді воно має бути на півметра більше, ніж матрац.
У нашому магазині представлені вишукані і м'які покривала:
1. італійської марки MarcaMarco. Двосторонні покривала з різним малюнком або одностороннім малюнком. Перевертаєте покривала та міняєте зовнішній вигляд спальні під Ваш настрій!
2. шикарні французькі покривала LaScala. Гобеленові покривала з наволочками.
3. високоякісні німецькі пледи Bocasa. Виготовляються виключно в Німеччині!

 

Джерело: Магазин «Біллербек» Billerbeck.net.ua
Billerbeck – новая культура сну… 
044 223 10 27 (25)


(порожньо)
 
Каталог
Опитування
Фирменный магазин "Billerbeck" на пр-т Бажана,12 и Якира,8 (Киев)
© 2002-2017 «Billerbeck» Биллербек магазин Kołdra zimowa Billerbeck - нова культура сну.....

Детский интернет магазин КАШТАН