Українська  Русский 
Офіційний інтернет-магазин Billerbeck в Україні

Чудовий день
починається з ночі…
044 223 10 27 (25 или 77)
Skype чат: My status Skype позвонить: My status

Новини RSS 2.0

Текстиль для дому. Або як підготуватись до зими

зимнее одеяло БиллербекДо зими треба готуватись завжди, а до зими цього року – особливо ретельно. Рекомендуємо вам скласти простенький план, який допоможе зберегти дорогоцінне тепло вашого будинку або квартири! Тут кожен житель України повинен потурбуватись про себе та про власну сім'ю.
План може складатися з наступних пунктів: 1. утеплити та ущільнити (щоб уникнути протягів) вхідні двері дому/пі`дїзду/балкону; 2. перевірити цілісність скла. Оскільки через розбиті вікна видувається 80-90% тепла! Якщо вікна у вас старі, то їх необхідно заклеїти по периметру рами, щоб зменшити втрату тепла; 3. перевірити батареї на предмет їх роботи. Можливо, у вас старі батареї з низьким коефіцієнтом тепло віддачі, які варто замінити; 4. при нагоді, утеплити фасад квартири/будинку, якщо є така необхідність; 5. уважно проглянути ковдри, пледи та увесь інший домашній текстиль, в якому можна зігрітись.

На останньому пункті зупинимося детальніше. Щоб було комфортне спати в ліжку, рекомендуємо вам наматрацник трикотажний Billerbeck, наповнений овечою шерстю. Повірте, з трикотажним наматрацником Біллербек, ви зігріватиметесь швидше у декілька разів, також він добре зберігає тепло, а це дуже важливо особливо в холодну пору року!
Також, щоб не змерзнути вночі взимку у власній квартирі, пропонуємо вам найтепліші ковдра Біллербек з пуха та вовняні. Саме цей спальний елемент зігріває як ніщо інше, закутує затишком і занурює в царство сну і відпочинку.
Дуже легкими та теплими є ковдри Біллербек з пуха Магнолія та Вікторія. Ковдри містять 90% пуху. Вони чудово підійдуть для сну в суворі зими, коли в кімнаті не досить комфортна температура, та ви постійно мерзнете.
Сухий і рівний мікроклімат вашого ліжка створять вовняні ковдри. Особливо зверніть увагу на такі ковдри Біллербек, як Екстра двошарова та Дует. Наповнені ковдри 100% натуральною овечою вовною.

А ще, щоб ваші ноги не мерзнули, пропонуємо чобітки Біллербек з шерсті лами, а також швейцарські пухові. У них ваші ніжки завжди будуть в теплі, а це захистить вас від перемерзання і застуди.
Якщо любите часто сидіти на дивані за переглядом телевізора, то теплий плед вам згодиться. А для підняття настрою, не забудьте про яскраві комплекти постільної білизни та рушників!
Дотримуючись усіх цих простих рекомендацій, зима для вас пролетить швидко та не помітно, з її усіма принадами та недоліками!

Джерело: Магазин «Біллербек» Billerbeck.net.ua
Billerbeck – нова культура сну… 
044 223 10 27 (25)

 


(порожньо)
 
Каталог
Опитування
Фирменный магазин "Billerbeck" на пр-т Бажана,12 и Якира,8 (Киев)
© 2002-2017 «Billerbeck» Биллербек магазин Kołdra zimowa Billerbeck - нова культура сну.....

Детский интернет магазин КАШТАН