Українська  Русский 
Офіційний інтернет-магазин Billerbeck в Україні

Чудовий день
починається з ночі…
044 223 10 27 (25 или 77)
Skype чат: My status Skype позвонить: My status

Новини RSS 2.0

Дитячі ковдри

Турбота батьків за дітьми - це їх прояв любові, щастя і в той же час обов'язок. Батькам завжди хочеться дати своєму малюкові більше, тепліше, краще, смачніше і так далі. Тільки саме-саме...
Але коли батьки вибирають своєму малюкові ковдру, я завжди їм говорю, що найтепліша ковдра в даному випадку, не завжди краще. Чому? Подумайте самі. У приміщенні, де знаходиться дитина, найчастіше тепло. Коли дитинча спить, він зазвичай спить в підгузнику та одязі (у "чоловічку" або в піжамі). Потім згори малюка накривають теплою ковдрою! Також врахуйте, що діти завжди активніші, та вони не так мерзнуть як дорослі. Тому, якщо усе вищевикладене - це ваша ситуація, то вам тоді треба звернути уваги на дитячі полегшені ковдри Біллербек.

Дитяча полегшена ковдра Тіффані. Ковдрочка у білому модал сатині (100% бавовна). М'яка, така, що добре обволікається (не настовбурчується), можна сказати демісезонна.

Дитяча полегшена вовняна ковдра Кітті. Ковдра в двох дизайнах: зелені коти та рожеві коти. Ковдра наповнена альпійською чесаною овечою вовною. Вовна - це унікальний наповнювач, який прекрасно регулює температуру та вологість в ліжку!

Ковдра вовняна Бамбіно дитяча полегшена. Чохол ковдри - трикотажний. Трикотаж надає ковдрі дуже хорошу м'якість.

Полегшена ковдра Малюк. Можлива в різних кольорах. Чохол – 100% бавовна.

Ковдра Наталія. Також дитяча полегшена, у білій, або в ясно-бежевій тканині. Чохол ковдри змішаний (частина синтетика/частина бавовна). Ця найдоступніша ковдра за вартістю.

Для тих, у кого дуже жарко, зверніть увагу на дитячу легку ковдру Бамбус в жакардовому сатині. Кому потрібна полегшена антиалергенна ковдра, зверніть увагу на моделі Казка та Ніна.

Не забувайте, купувати подарунки треба не лише бажані, але й корисні. А коли подарунок корисний і бажаний одночасно - це радість для малюка та батьків. Дитячий інтернет магазин заощадить ваш час і гаманець! Хороших вам покупок і багато радості від дітей!

Джерело: Магазин «Біллербек» Billerbeck.net.ua
Billerbeck – нова культура сну…
044 223 10 27 (25)


(порожньо)
 
Каталог
Опитування
Фирменный магазин "Billerbeck" на пр-т Бажана,12 и Якира,8 (Киев)
© 2002-2017 «Billerbeck» Биллербек магазин Kołdra zimowa Billerbeck - нова культура сну.....

Детский интернет магазин КАШТАН