Українська  Русский 
Офіційний партнер (фірмовий магазин) Billerbeck в Україні.

Чудовий день
починається з ночі…
044 223 10 27 (25 или 77)
Skype чат: My status Skype позвонить: My status

Новости RSS 2.0

Ортопедичні матраци

Нічний час даний нам для відпочинку, а те чи буде наш сон спокійним та комфортним, а чи ми всю ніч перевертатимемось з боку на бік, шукаючи зручне місце – напряму залежить від вибору матрацу.

Матраци торгової марки Sleep & Fly - це недорогі практичні пружинні та безпружинні ортопедичні матраци, що відрізняються високою якістю. Всі матраци ТМ Sleep & Fly сконструйовані за класичними і інноваційними технологіями із застосуванням пружинних блоків типу "Боннель", «Pocket Spring», «IQ Spring». Як наповнювачі застосовуються такі традиційні матеріали, як пінополіуретан, кокосова койра, натуральний латекс, бавовна, овеча шерсть. Серед інноваційнійних матеріалів представлено Carbon Foam, Eco Felt, Bio Cocos, Bio Latex.

Отож, який матрац краще обрати. Основним критерієм є його жорсткість. Ця властивість залежить від конструкції та матеріалів матрацу. І основний принцип тут не «чим жорсткіший – тим кращий», а чим зручніший і комфортніший він особисто для вас. Він повинен рівномірно підтримувати ваше тіло, не осідати і не провалюватись. Адже основна його задача підтримувати осанку і забезпечувати належний кровообіг протягом ночі.

За жорсткістю в нас представлено 3 види моделей: середньої, середьо-високої та високої жорсткості.

До моделей з середньою жорсткістю належать моделі: Standart «ЕММ», односторонний матрас Эко 51 «ЕММ», ComFort Hard «ЕММ», Шанс 1 «ЕММ», Extra Latex «ЕММ». Висота таких матраців коливається від 17 до 21 см, допустиме навантаження на 1 спальне місце від 100 до 130 кг.

До моделей з середньо-високою жорсткістю належать: Classic 2 в 1 кокос «ЕММ» та Daily 2 в 1 «ЕММ». Вони характеризуються різницею жорсткості сторін. Одна сторона такого матрацу має середню жорсткість, а інша – високу. Це досить зручно при зміні пір року – взимку більш м’яка і тепла сторона, влітку – тверда і прохолодна. Ця властивість суттєва при виборі матраца підліткам. Зі змінами молодого організму, потрібна й зміна спального місця – від більш м’якого до більш жорсткішого.

До моделей з високою жорсткістю належать: Standart Plus «ЕММ», Classic Plus кокос «ЕММ», Extra «ЕММ». Висота таких матраців коливається від 19 до 21 см, допустиме навантаження на 1 спальне місце від 120 до 150 кг.

Обирайте матрац, який підходить саме вам і почувайтесь здоровими!

 

Источник: Магазин «Биллербек» Billerbeck.net.ua
Billerbeck – новая культура сна…
044 223 10 27 (25)


(пусто)
 
Каталог
Опрос
Фирменный магазин "Billerbeck" на пр-т Бажана,12 и Якира,8 (Киев)
© 2002-2017 «Billerbeck» Биллербек магазин Kołdra zimowa Billerbeck – новая культура сна…..

Детский интернет магазин КАШТАН