Українська  Русский 
Офіційний інтернет-магазин Billerbeck в Україні

Чудовий день
починається з ночі…
044 223 10 27 (25 или 77)
Skype чат: My status Skype позвонить: My status

Новини RSS 2.0

Що треба купити до народження малюка для здорового сну?

детский текстильТривалість сну в перші дні життя малюка складає 22 - 23 години в добу, до кінця першого місяця - 17 - 20 годин. Із самого початку слід потурбуватися про здоровий і правильний сон малюка, а для цього дуже важливо підібрати якісне постільне приладдя.
Магазин Біллербек пропонує краще спальне приладдя для дитини.
Пропонуємо список необхідних речей для здорового сну малюка:
1. Матрац в ліжечко. Грудний малюк велику частину часу проводить лежачи, значить, матрац формує його осанку. Не поскупіться придбати хороший ортопедичний матрац! Найчастіше, розмір ліжечка 60х120, тому й матрац потрібний такого ж розміру. Рекомендуємо матрацик Cocos Comfort (з кокосовим волокном) або Latex Comfort (з однієї сторони кокосове волокно, а з іншої м'який перфорований латекс).

2. З`ємний  непромокаємий наматрацник (захистить матрац від намокання, легко знімається та преться).
3. Ковдра 110х140 (краще всього вовняна, на літо можна узяти ковдру з шовку або бамбука). Краще брати полегшену ковдру, оскільки малюк спить одягнений, та й в приміщенні тепло, тому, коли батьки накривають теплою ковдрою, він почуває себе не дуже комфортно!
4. Плед бавовняний в коляску на літо (плед 75х100 з 100% біо-бавовни легкий, приємний, натуральний). Усі пледи Biederlack вироблені в Німеччині! Пледом можна укрити дитинку вдома, в колясці, в машині, в гостях і так далі. Дуже корисна та потрібна річ!
6. Постільний комплект білизни (краще два для зміни). Зазвичай в комплект входить підковдра, простирадло та наволочка. Краще візьміть 2 комплекти, оскільки випадки бувають різні, а дітки люблять спати в сухості та теплоті!
7. Подушка для немовляти (спеціальна плоска). У комплекті йде з наволочкою.

Найчастіше усе намагаються скупити, коли дитинча вже з'явилось. З чим ми Вас і вітаємо!!! Для заощадження часу, та гарантії наявності дитячого текстилю, можете звернутися в магазини "Біллербек" і зробити замовлення. Ми підготуємо для Вас саме те, що вам треба! Приходьте та купуйте. Дитяча продукція Біллербек одна з самих комфортних!


Джерело: Магазин "Биллербек" Billerbeck.net.ua
Billerbeck - нова культура сну.
044 223 10 27 (25)


(порожньо)
 
Каталог
Опитування
Фирменный магазин "Billerbeck" на пр-т Бажана,12 и Якира,8 (Киев)
© 2002-2017 «Billerbeck» Биллербек магазин Kołdra zimowa Billerbeck - нова культура сну.....

Детский интернет магазин КАШТАН