Українська  Русский 
Офіційний інтернет-магазин Billerbeck в Україні

Чудовий день
починається з ночі…
044 223 10 27 (25 или 77)
Skype чат: My status Skype позвонить: My status

Новини RSS 2.0

Кухонні рушники, фартухи, скатертини, прихвати. Ваш кухонний текстиль

кухонні рушники, вафельні, кухонні скатертиниКухня - "серце" будь-якого будинку. А у хорошої хазяйки на кухні комфортно та затишно завдяки правильно підібраному текстилю для кухні. Оригінальний фартух, яскраві прихватки та кухонні рушники, стильні серветки й скатертини, нададуть завершеність інтер'єру кухні. Так само усі ці дрібниці створюють певний настрій, який може мінятися залежно від душевного стану хазяїв будинку.
Фартух - перший помічник на кухні, який допоможе уникнути плям на одязі. Тканина, з якої виготовлені фартухи, не мнеться і прекрасно стирається, так що плями від жиру, що бризнув, соусу або соку зникнуть назавжди. Не обійтися на кухні без прихваток, вони на кухні конче необхідні.

Кухонні рушники - життєво потрібні для щоденного користування. Розрізняють вафельний рушник і рушник для рук.
Вафельний рушник або вафельні серветки - тонке бавовняне полотно з візерунком, яке нагадує вафлю, звідси й назва. Вафельний рушник вбирає в три рази більше вологи, ніж звичайне бавовняне. Тому його використовують, коли потрібно, наприклад, витерти пролиту воду або для протирання посуду досуха. Проте у вафельного рушника є недолік - це грубувата тканина. Тому цей рушник погано підходить для витирання рук. Для цього прекрасно підійдуть маленькі махрові або тонкі бавовняні рушники.

Скатертина - один з основних елементів сервіровки столу. Скатертина оберігає стільницю від механічних ушкоджень, та  приховає усі непривабливі подряпини. Скатертина може бути святкова, а також повсякденного використання. Частенько стіл застилають скатертиною перед приходом гостей. Тканинні серветки йдуть частенько в комплекті з скатертиною. Це практично та зручно, економить час і нерви, оскільки не варто турбуватись і нишпорити по магазинах у пошуках серветок потрібного кольору.
вафельные полотенцаЯскраві або стримані забарвлення кухонного текстилю знайдуть своє місце в кухні будь-якого стилю. Веселі малюнки, смужки та клітини, фартухи яскравого кольору, прихватки та серветки кожен ранок радуватимуть Вас і Вашу родину.

Джерело: Магазин «Біллербек» Billerbeck.net.ua
Billerbeck – нова культура сну…
044 223 10 27 (25)


(порожньо)
 
Каталог
Опитування
Фирменный магазин "Billerbeck" на пр-т Бажана,12 и Якира,8 (Киев)
© 2002-2017 «Billerbeck» Биллербек магазин Kołdra zimowa Billerbeck - нова культура сну.....

Детский интернет магазин КАШТАН