Українська  Русский 
Офіційний інтернет-магазин Billerbeck в Україні

Чудовий день
починається з ночі…
044 223 10 27 (25 или 77)
Skype чат: My status Skype позвонить: My status

Новини RSS 2.0

Дитяче спальне приладдя Billerbeck. Величезний вибір Біллербек для дітей

billerbeck_dlya_deteyДо вибору дитячого спального приладдя потрібно відноситися з особливою відповідальністю та увагою. Головні вимоги - це зручність, якість, безпека, екологічність. Саме у нашому магазині ви знайдете відразу все необхідне, що відповідає усім гостам і стандартам.
Ми пропонуємо:
1. Дитячі ковдри Billerbeck. 2. Дитячі подушки Billerbeck. 3. Дитячі комплекти Billerbeck (ковдра подушка). 4. Дитячі спальні мішки Billerbeck. 5. Дитячі пледи Billerbeck. 6. Дитячі матраци Sleep&Fly. 7. Дитячі постільні комплекти.

Усе приладдя виготовлене з натуральних, екологічно-чистих матеріалів, які довго служитимуть вашому малюкові, та подарують здоровий сон.
Запам'ятайте! Фортеця сну дитини залежить багато в чому від того, наскільки зручне його ліжечко та постіль. Як відомо, повноцінний сон є важливим процесом відпочинку та відновлення сил для малюків. Якщо ж дитина не висипається, це робить вплив на його самопочуття, призводить до каприз та до погіршення апетиту. У випадку якщо у лікарів немає ніяких претензій до здоров'я малюка, проаналізуйте, наскільки хороші умови для сну у вас в домі.

Приходьте до нас в магазин Billerbeck та купуйте наше постільне приладдя. Тільки вони, виготовленні по міжнародним технологіям та вимогам, забезпечать вашій дитині хороші та здорові умови для сну. Також наші консультанти підкажуть, підберуть, проконсультують і дадуть відповідь на усі ваші питання, що стосуються сну малюків!

Джерело: Магазин «Біллербек» Billerbeck.net.ua
Billerbeck – нова культура сну… 
044 223 10 27 (25)


(порожньо)
 
Каталог
Опитування
Фирменный магазин "Billerbeck" на пр-т Бажана,12 и Якира,8 (Киев)
© 2002-2017 «Billerbeck» Биллербек магазин Kołdra zimowa Billerbeck - нова культура сну.....

Детский интернет магазин КАШТАН