Українська  Русский 
Офіційний інтернет-магазин Billerbeck в Україні

Чудовий день
починається з ночі…
044 223 10 27 (25 или 77)
Skype чат: My status Skype позвонить: My status

Новини RSS 2.0

Як доглядати за пуховими ковдрами та подушками

Що може порівнятися з новою, неймовірно легкою, теплою пуховою ковдрою!? Напевно, Вам знайоме почуття, коли в холодну погоду Ви увечері лягаєте під тепленьку, пухову ковдрочку та, забуваючи про все, насолоджуєтеся здоровим і комфортним сном.

Пухові ковдри та подушки визнані самим кращим постільним приладдям для сну. Правильний догляд за цими виробами забезпечить довговічність і чистоту.
Також поспішаємо засмутити шукачів повзучих і кусючих, тобто кліщів. У нових пухових ковдрах і подушках вироблених у фабричних умовах і на фабриці "Біллєрбек", їх немає. Чому немає? Тому що перо-пухова суміш, проходить декілька стадій обробки: миття спеціальними шампунями, сушка, термообробка при температурі більше 100С і так далі. Після термообробки, навіть якщо теоретично уявити, що, щось залишилося після миття, усі повзучі автоматично відпадають.

Догляд за пуховими виробами:

1. Після кожної ночі добре струсіть Вашу пухову ковдру та збийте пухову подушку, це дозволить пуху "дихати" впродовж дня та покращить мікроциркуляцію повітря у виробі. Обов'язково користуйтеся підковдрами та наволочками.
2. Не рідше чим 1 раз на місяць (залежно від вологості в квартирі, чим вище вологість - тим частіше) провітрювати Вашу пухову ковдру та подушки на балконі або в добре провітрюваному приміщенні. Забороняється виставляти пухову ковдру або пухову подушку під прямі сонячні промені, це може пошкодити не лише тканині але й самій структурі пуха, що неодмінно позначиться на пружних властивостях виробу.

3. Якщо на маркіровці виробник вказав тільки хімчистка, тоді необхідно віддати ковдру та подушки в спеціалізовану хімчистку. Будучи органічною речовиною, пух і перо з роками втрачає свою пружність і м'якість. Специфічна обробка, приміром, промивання, і ще дотримання правил використання: струшування, провітрювання на вулиці і тому подібне, уповільнюють цей процес, хоча не закінчують його повністю.
4. Якщо Ви хочете, щоб ваша пухова ковдра залишалася красивою та пухнастою довгі роки, постарайтеся не сидіти та не лежати на ній. Попри те, що пух досить пружний, постійна дія погіршує його теплові властивості.
5. Ми рекомендуємо зберігати ваші пухові ковдри та подушки в спеціальних чохлах. Ні в якому разі не зберігаєте пухові ковдри та подушки у вологих, погано провітрюваних приміщеннях, пластикових контейнерах. Якщо у вас немає спеціальних чохлів для зберігання пухових ковдр і подушок, візьміть чисту бавовняну тканину та загорніть в неї ваші ковдри та подушки.

Правильний догляд за пуховою ковдрою та подушкою, забезпечит Вас теплом на довгі роки.

   

Джерело: Магазин «Біллербек» Billerbeck.net.ua
Billerbeck – нова культура сну… 
044 223 10 27 (25)


(порожньо)
 
Каталог
Опитування
Фирменный магазин "Billerbeck" на пр-т Бажана,12 и Якира,8 (Киев)
© 2002-2017 «Billerbeck» Биллербек магазин Kołdra zimowa Billerbeck - нова культура сну.....

Детский интернет магазин КАШТАН