Українська  Русский 
Офіційний інтернет-магазин Billerbeck в Україні

Чудовий день
починається з ночі…
044 223 10 27 (25 или 77)
Skype чат: My status Skype позвонить: My status

Новини RSS 2.0

Антиалергенні подушки та ковдри. Пиловий кліщ

Домашній пил, який є скрізь, є надійним притулком і прекрасним місцем для мешкання пилових кліщів, розміром не більше 0,1-0,5 мм. Неозброєним оком, побачити їх не можливо. У 1 гр. пилу може знаходитися декілька тисяч.
Найчастіше вони живуть в ліжку - переважно в матрацах, подушках, ковдрах і в постільній білизні. Наші тіла створюють ідеальні умови для життя пилових кліщів, такі як температурний баланс і нескінченні запаси їжі. Також, кліщів можна помітити на килимах, шторах і м'яких меблях, в м'яких іграшках, на книжкових полицях. Кліщі люблять тепло (оптимальна для них температура 20-30°C)
та високу вологість (75
– 80%).
Пилові кліщі та залишки їх життєдіяльності є дуже сильними алергенами. Вони викликають алергію, яка супроводжується такими симптомами, як кон'юнктивіт нежить, чхання, кашель і так далі. Кліщі можуть стати причиною багатьох захворювань, зокрема, різноманітних дерматитів і бронхіальної астми.

Способи боротьби з пиловими кліщами:
1. Заміна старих подушок, ковдр і матраців. Відмовитися від старих пухових подушок і ковдр, замінивши їх на антиалергенні (синтетичні). Негайно замінити старий матрац на новий.
2. Мороз. Дія низьких температур. Взимку можна винести подушки, ковдри, килими і так далі на мороз і провітрити.
3. Сонце (ультрафіолетове випромінювання).
4. Вологе прибирання за допомогою 20%-ного розчину кухарської солі. Виконайте вологе прибирання підлоги та плінтусів солоним розчином, який готується з розрахунку 5-10 столових ложок на відро води.
5. Зберігання постільної білизни в сухому приміщенні.
6. Зберігати книги в спеціальній герметичній шафі за склом.
7. Користуватися спеціальними пилососами, пароочисниками.
Головне розуміти, якщо Ваше постільне приладдя в не дуже хорошому стані, або Ви ними довго користуєтеся (подушкою більше 3-5 років, а ковдрою більше 5-7 років), то ніяке сонце, мороз і вологе прибирання Вам не допоможуть. При тривалому терміні експлуатації, ковдри, подушки та інше постільне приладдя НЕОБХІДНО МІНЯТИ на нові!

Джерело: http://fabrika-snov.com.ua/


(порожньо)
 
Каталог
Опитування
Фирменный магазин "Billerbeck" на пр-т Бажана,12 и Якира,8 (Киев)
© 2002-2017 «Billerbeck» Биллербек магазин Kołdra zimowa Billerbeck - нова культура сну.....

Детский интернет магазин КАШТАН