Українська  Русский 
Офіційний інтернет-магазин Billerbeck в Україні

Чудовий день
починається з ночі…
044 223 10 27 (25 или 77)
Skype чат: My status Skype позвонить: My status

Новини RSS 2.0

Наматрацники - річ потрібна!

наматрасник купить киевНаматрацники Біллербек - унікальне рішення, завдяки якому можна покращити якість сну, збільшити термін служби матраца або дивана та забезпечити гігієнічну чистоту.
Для чого ж все-таки потрібний наматрацник?
1. Придбання матраца є досить витратною купівлею. Для того, щоб матрац служив як можна довше, його треба правильно та дбайливо використовувати. А для цього вам потрібний захист матраца, який гарантує наматрацник!

2.Якщо ви не правильно підібрали жорсткість матраца, то досить купити наматрацник. Він дозволяє зменшити жорсткість матраца та зробити його м'якшим.
3.Також лягаючи на наматрацник, ви швидше зігрієтесь! Особливо це актуально в холодну пору року.
Наматрацник має 4 гумки по кутах, що надійно закріплюють його на ортопедичному матраці або дивані. Самі кращі наматрацники - наматрацники Біллербек! Вони виготовлені по новітнім європейським технологіям, містять тільки якісні наповнювачі.

Наматрацники Біллербек з натуральним вовняним наповнювачем сприятливо впливають на організм, допомагаючи боротися з больовими симптомами в спині та попереку. Завдяки властивостям вовняного наповнювача вбирати і віддавати в зовнішнє середовище вологу, використання вовняних наматрацників створює в ліжку теплий і сухий мікроклімат. Натуральна шерсть найвищої якості, використовувана в наматрацниках Біллербек, робить поза сумнівом благотворний вплив на організм в цілому. Види наматрацників, які продаються в магазині Біллербек Billerbeck :
- трикотажний наматрацник Біллербек;
- махровий наматрацник Б
іллербек;
- хутряний наматрацник Б
іллербек;
- і наматрацник з анти алергенним
наповнювачем.

Для тих, хто страждає алергією, особливо радимо купувати антиалергенний наматрацник Біллербек. Наматрацник має бактеріостатичні властивості, перешкоджаючи зростанню пилових кліщів, бактерій і грибків.
Замовляйте наматрацники в магазині Біллербек Київ прямо сьогодні та відпочивайте комфортно!

 

Джерело: Магазин «Біллербек» Billerbeck.net.ua
Billerbeck – нова культура сну… 
044 223 10 27 (25)


(порожньо)
 
Каталог
Опитування
Фирменный магазин "Billerbeck" на пр-т Бажана,12 и Якира,8 (Киев)
© 2002-2017 «Billerbeck» Биллербек магазин Kołdra zimowa Billerbeck - нова культура сну.....

Детский интернет магазин КАШТАН