Українська  Русский 
Офіційний інтернет-магазин Billerbeck в Україні

Чудовий день
починається з ночі…
044 223 10 27 (25 или 77)
Skype чат: My status Skype позвонить: My status

Новини RSS 2.0

Махрові простирадла

простынь махроваяМахрове простирадло - дуже зручна та практична річ. Красиве махрове простирадло можна використати як покривало на ліжко або плед, а також махровим простирадлом зручно вкриватися влітку в жарку погоду, використовуючи її замість ковдри. Махрове простирадло м'яке та ніжне, воно добре преться та швидко сохне, його не обов'язково гладити. Такі простирадла бувають різних розмірів і кольорів.
Влітку махрове простирадло служить ковдрою. Під нею не жарко. До того ж, воно добре вбирає піт, добре пропускає повітря та дозволяє тілу "дихати". Натуральний матеріал (найчастіше бавовна) не викликає свербіння навіть на обгорілій шкірі.
Ще, в махрове простирадло можна завернутися, вийшовши з душу. І навіть узяти на пляж, як підстилку. Махрове простирадло, також може бути хорошим подарунком, який обов'язково згодиться і його оцінять
Вироби з махрових тканин особливо рекомендуються алергікам. Тканина легко піддається пранню та після багатократних операцій залишається як і раніше пушистою та м’якою, не наносячи шкоди здоров’ю. 

Джерело: Магазин «Біллербек» Billerbeck.net.ua
Billerbeck – нова культура сну…
044 223 10 27 (25)

Що треба купити до народження малюка для здорового сну?

детский текстильТривалість сну в перші дні життя малюка складає 22 - 23 години в добу, до кінця першого місяця - 17 - 20 годин. Із самого початку слід потурбуватися про здоровий і правильний сон малюка, а для цього дуже важливо підібрати якісне постільне приладдя.
Магазин Біллербек пропонує краще спальне приладдя для дитини.
Пропонуємо список необхідних речей для здорового сну малюка:
1. Матрац в ліжечко. Грудний малюк велику частину часу проводить лежачи, значить, матрац формує його осанку. Не поскупіться придбати хороший ортопедичний матрац! Найчастіше, розмір ліжечка 60х120, тому й матрац потрібний такого ж розміру. Рекомендуємо матрацик Cocos Comfort (з кокосовим волокном) або Latex Comfort (з однієї сторони кокосове волокно, а з іншої м'який перфорований латекс).

2. З`ємний  непромокаємий наматрацник (захистить матрац від намокання, легко знімається та преться).
3. Ковдра 110х140 (краще всього вовняна, на літо можна узяти ковдру з шовку або бамбука). Краще брати полегшену ковдру, оскільки малюк спить одягнений, та й в приміщенні тепло, тому, коли батьки накривають теплою ковдрою, він почуває себе не дуже комфортно!
4. Плед бавовняний в коляску на літо (плед 75х100 з 100% біо-бавовни легкий, приємний, натуральний). Усі пледи Biederlack вироблені в Німеччині! Пледом можна укрити дитинку вдома, в колясці, в машині, в гостях і так далі. Дуже корисна та потрібна річ!
6. Постільний комплект білизни (краще два для зміни). Зазвичай в комплект входить підковдра, простирадло та наволочка. Краще візьміть 2 комплекти, оскільки випадки бувають різні, а дітки люблять спати в сухості та теплоті!
7. Подушка для немовляти (спеціальна плоска). У комплекті йде з наволочкою.

Найчастіше усе намагаються скупити, коли дитинча вже з'явилось. З чим ми Вас і вітаємо!!! Для заощадження часу, та гарантії наявності дитячого текстилю, можете звернутися в магазини "Біллербек" і зробити замовлення. Ми підготуємо для Вас саме те, що вам треба! Приходьте та купуйте. Дитяча продукція Біллербек одна з самих комфортних!


Джерело: Магазин "Биллербек" Billerbeck.net.ua
Billerbeck - нова культура сну.
044 223 10 27 (25)

Весняна новинка Біллербек – ковдра з евкаліптовим наповнювачем Перлетта

антиаллергенное одеяло тенсел ПерлеттаСпеціалісти в галузі сну, довго думали над тим, щоб створити наповнювач для ковдр, який вміщував би в собі усі кращі якості природних і синтетичних матеріалів, але при цьому був повністю натуральним. І в 1988 році вдалося створити новий матеріал, нове волокно, якому дали назву Тенсел (TENCEL).
Тенсел - наповнювач з целюлози евкаліпта. Він має антисептичні та цілющі властивості, бореться з багатьма бактеріями.
Наповнювач тенсел має такі особливості:
- добре вбирає вологу;
- природне охолодження;
- екологічність та натуральність;
- шовковистість, м'якість;
- запобігає розвитку бактерій, гіпоалергенний;
- не електризується;
- не мнеться;
- невибагливий та легко прати, швидко сохне.
Під ковдрами з наповнювачем тенсел без побоювання можуть спати люди, що страждають алергією. Адже завдяки унікальній властивості регулювання вологості, в ньому не заводяться бактерії та хвороботворні організми, саме це запобігає розвитку грибків на шкірі. В якості наповнювача тенсел зберігає тепло подібно до шерсті, проте, на відміну від неї, тенсел абсолютно безпечний для людей, що страждають алергічними захворюваннями. Під ковдрою з тенсела не буде жарко літніми ночами, але буде дуже тепло та комфортно взимку!
З новинок Біллербек, можна виділити ковдру Перлетта. Чохол ковдри з високоякісного сатину з перлинним напиленням, а наповнювач – тенсел (волокно евкаліпта). Ковдра шиється в трьох розмірах: 140х205, 155х215 і 200х220.
Подушка Перлета на блискавці. Чохол з м'якого сатину з перлинним напиленням. Наповнювач - антиалергенне волокно. Розмір 50х70.

 

Джерело: Магазин «Біллербек» Billerbeck.net.ua
Billerbeck – нова культура сну…
044 223 10 27 (25)

Як правильно вибрати ковдру

Пропоную прості рекомендації, для правильного вибору ковдри!
1. Визначтесь, яка ковдра вам потрібна: двоспальна або полуторна. Також зверніть увагу, що  двоспальні, та полуторні ковдри бувають 2-х розмірів.
Якщо купуєте ковдру під наявну постільну білизну, то краще всього, просто поміряти підковдру та вибрати необхідний розмір ковдри. Якщо купуєте ковдри під нову постільну білизну, то рекомндую, беріть ковдри євро розмірів: полуторну 155х215см і двоспальну 200х220см. Чому? Тому що, практично вся імпортна постіль, йде під євро ковдри 155х215 і 200х220. Під ці розміри ковдр, більше асортимент постільних дизайнів та тканин.

2. Іноді хочуть ковдру універсальну, на весь рік, але це приблизно як купити взуття на всі пори року. Взимку в такому взутті буде холодно, а влітку скоріш завсе гаряче. Якщо у вас удома температура постійна (клімат-контроль в приміщенні), то можна брати універсальну, а якщо ні, то комфортніше придбати літню (весняну) ковдру та зимову (осінню) окремо.
Також, як варіант, можна розглянути універсальні ковдри на зав'язках. Подивіться Дует, Олімпія 4 сезони та Dauny 4 сезона. Проте ці ковдри мають як плюси, так і мінуси!

3. Тепер розглянемо наповнювачі ковдр.
Для зимових ковдр на 3 крапки та вище, рекомендую з наповнювачем вовна (овеча, верблюжа, кашемір) або пух. За доступнішою ціною - з наповнювачем бавовна або синтетика.
Для літніх ковдр на 2 і 1 крапку, чудово підійдуть з шовковим наповнювачем (шовк туса), з віскозою (це теж натуральний наповнювач, який отримується в процесі переробки целюлози) і з бамбуковим волокном. На 2 крапки, також є ковдри з шерстю, антиалергенним або бавовняним наповнювачами.
Іноді запитують чи можна прати ковдри? Можна, але тільки з синтетичним наповнювачем і з природною сушкою. Чесно скажу, за 3 роки користування вовняною ковдрою, жодного разу не прав. Частіше міняйте підковдри, і ковдра буде чистою. Якщо вже є така необхідність, то краще все- таки здати її в хімчистку, особливо це стосується великих двоспальних ковдр. Адже не кожна пральна машина може витримати вагу увібравшої в себе вологу ковдри! Вдалих покупок!

 

Джерело: Магазин «Біллербек» Billerbeck.net.ua
Billerbeck – нова культура сну…
044 223 10 27 (25)

Нові (новинки) ковдри та подушки Биллербек

Не встиг 2013 рік початись, як Біллербек радує нас цікавими новинками, які вже поступили в продаж.
1. Для любителів антиалергенних подушок, рекомендую звернути увагу на подушку Еліна розміром 50х70. Особливості цієї подушки в тому, що вона максимально наближена по м'якості до натурального пуха. Таку м'якість подушці надає штучний пух - мікрофайбер.

подушка селена2. Спеціальна конструкція подушки Селени - буде зручна любителям невисоких подушок, до того ж сама форма подушки, забезпечить особливо комфортне положення голови під час сну!

3. Ну і ковдра Олімпія чотири сезони. Вовняна ковдра (овеча шерсть), яка складається з полегшеної та легкої. Зв'язуючи їх між собою, отримуєте теплу зимову ковдру з максимальним рівнем тепла. Унікальність цієї ковдри в тому, що з одного боку вона у бавовняній однотонній тканині, а з іншого в трикотажній м'якій тканині. Трикотаж надає ковдрі приємну м'якість і комфорт. Купуючи ковдру Олімпія 4 сезони, отримаєте три ковдри: для осені та весни, літа і зими.

 

Джерело: Магазин «Біллербек» Billerbeck.net.ua
Billerbeck – нова культура сну…
044 223 10 27 (25)

Подушки та ковдри DAUNY. Елітний текстиль для інтер'єру

Элитный текстиль для интерьераШвейцарська компанія "Dauny" розробляє свої моделі, консультуючись з психологами та лікарями. Її унікальна пропозиція - великий вибір основних конструкцій подушок і видів наповнювачів для подушок і ковдр, покликаних забезпечити кожній людині повноцінний відпочинок і комфорт! При цьому це "інтелектуальне" приладдя для сну, що підбирається та підлаштовується під потреби кожної людини індивідуально. Будь-яка людина зможе вибрати для себе єдино відповідну йому форму та розмір - узгодившись зі своїми потребами та звичками.
Таке продумане приладдя - є головною умовою для глибокого сну. А вже від якості сну залежать здоров'я людини і його загальний стан впродовж дня.
Усі використовувані для наповнювачів і виробництва матеріали проходять строгий, європейський відбір якості.

На фабриці використовують як класичні види наповнювачів (шерсть альпійських овець, гусячий білий пух, лушпиння проса для деяких подушок), так і свої власні високотехнологічні розробки.
Пух (як гаги, так і білий гусячий) береться з найдорожчих сортів - відбірного, великого.
У великого пуха, основного для їх продукції, ізолююча здатність краща, а це означає, що при невеликій вазі ковдра виходить дуже теплою. Створюючи, таким чином, незрівняне почуття тепла та затишку у Вашому ліжку. Крім того у великих пушинок відмінна заповнююча властивість, а це означає, що пухова ковдра потребує меншої кількості наповнювача, що веде до скорочення його ваги.

Подушки "Dauny" складаються з "ядра" і різних видів м'яких оболонок, які, як правило, можна індивідуально варіювати по висоті залежно від сьогоднішніх переваг власника. Вони відмінно справляються з функцією пружної підтримки хребту та при цьому являють собою ідеальну комбінацію для глибокого якісного сну за рахунок різних видів верхнього наповнювача.

Ковдри "Dauny" по-справжньому невагомі. Ви відчуваєте тільки її м'яку та ніжну присутність, а це дуже важливий чинник для глибокого і спокійного сну. Завдяки особливостям виробництва та строгому відбору матеріалів, вони здатні створювати оптимальний баланс між теплом і холодом, вологістю та сухістю.

 Купуйте ковдри та подушки Dauny і Ваш сон завжди буде здоровим і комфортним!!!

Джерело: Магазин "Біллербек" Billerbeck.net.ua
Billerbeck - нова культура сну.
044 223 10 27(25)

Що таке латекс? Подушки Billerbeck з латексом

подушка латексЛатекс - це перероблений сік каучукового дерева Гевеї (Hevea brasiliensis) з додаванням ряду хімічних речовин для надання необхідних властивостей. Цей молочний сік витікає з розрізу в корі точно так, як і витікає молочко із стебел кульбаби, чистотілу та молочаю. Під впливом хімічних речовин він згортається та стає м'яким і еластичним.
У обробленому виді натуральний латекс надзвичайно еластичний і пружний, добре вентильований і гігієнічний. Довговічний (зберігає свої якості до 20 років), не гігроскопічний, не викликає алергії. Оптимально набуває форми тіла під час сну, підтримуючи хребет, здатний витримувати великий тиск, відмінно відновлює свою первинну форму.
Однією з розробок компанії Billerbeck є подушки з латексу. Завдяки своїй пружності та еластичності латекс чудово підтримує шию та голову. Латекс використовують для виготовлення ортопедичних подушок і подушок для сну.
Ортопедичні подушки забезпечують комфортне положення шиї та голови під час відпочинку. Спеціальна форма ортопедичних подушок перешкоджає деформації шийного відділу хребта. Ортопедичні подушки допомагають розслабити м'язово-зв'язковий апарат. Завдяки використанню ортопедичних подушок зникають болі в шиї та голові.

Ексклюзивна натуральна м'яка подушка LATEXI – ЛАТЕКСИ (Німеччина) (50х70)

Ексклюзивна ортопедично-пухова подушка DAUNALEX – ДАУНАЛЕКС (Німеччина) (50х70)

Ексклюзивна подушка NOVUM – НОВУМ (Німеччина) (50х70)

Джерело: Магазин "Біллербек" Billerbeck.net.ua
Billerbeck - нова культура сну.
044 223 10 27(25)

Ексклюзивні швейцарські пухові черевички для сну - Dauny Cosy

пуховые сапожки cosy daunyТеплі ноги - це запорука Вашого хорошого самопочуття. Насолоджуйтеся повноцінним і оздоровлюючим сном з постільними черевичками Косі. Цей високоякісний виріб, як і увесь асортимент Dauny вироблений в Швейцарії. Косі виготовлені з м'якого кабрика Off - White з благородним кантом із зеленого сатину. Заповнені ніжним, м'яким пухом і дрібними пір'їнками, які немов пестять Ваші ніжки своїм ніжним дотиком. Косі - оснащені протиковзкою підошвою для упевненої ходьби!
Відмінний подарунок для коханих або для себе коханій!!!
Dauny - найбільший люксовий Швейцарський бренд, який робиться тільки в Швейцарії, а контроль якості повністю відповідає строгим швейцарським критеріям!

 

Джерело: Магазин "Біллербек" Billerbeck.net.ua
Billerbeck - нова культура сну.
044 223 10 27(25)

)

Як заснути в холодній квартирі

Одеялои подушки БИллербекСон - те, що взимку потрібне, як повітря. Чим більше ви спите, тим краще. Адже доведено, що організм взимку витрачає у півтора рази більше енергії, ніж влітку. Сон допоможе відновити її.
Як заснути в холодній квартирі?
Обов'язково придбайте собі найтеплішу ковдру Billerbeck. За системою Billerbeck позначення міри теплоти, найтепліші ковдри позначаються 5 кружечками ●●●●● (особливо тепла). Такі ковдри призначені для людей з підвищеними потребами тепла, з порушенням кровообігу в організмі, в холодні зимові ночі.

Ковдри Billerbeck ●●●●● (особливо теплі) :
- Пухові (ковдра Вікторія, ковдра Магнолія)
- Вовняні (ковдра Дует, ковдра Екстра).
Спати не лише під ковдрою, але і під пледом. Організму простіше зберігати  тепло таким чином.
У нашому магазині «Біллербек» ви можете підібрати собі красивий, теплий, якісний плед.
Якщо ліжко занадто холодне, покладіть туди заздалегідь грілку або хоч би пляшку з гарячою водою. А щоб тепло краще зберігалось, потрібно вовняний трикотажний наматрацник.
Хороших снів в теплому ліжку під найтеплішою ковдрою Billerbeck.

Джерело: Магазин "Біллербек" Billerbeck.net.ua
Billerbeck - нова культура сну...
044 223 10 27 (25)

Зима 2013 в Україні буде холодною та затяжною. Захист від переохолодження - ковдри Billerbeck

Зима в 2013 році буде холодною та затяжною. Синоптики вважають, що сніг лежатиме аж до травня.
Причиною такої суворої та морозної зими є сильна активність сонця: в Північному Льодовитому океані почалося сильне танення крижин і в атмосферу випаровується вологість, випадаючи у вигляді снігових опадів.
Бережіться від переохолодження!
Переохолодження - це внутрішнє охолодження організму людини. Воно представляє загрозу не лише для здоров'я, але в окремих випадках - і для життя. Найчастіше переохолодження відбувається, коли людина на прогулянці занадто легко одягнена. Переохолодження може з вами статися навіть в комфортабельних умовах вашого власного будинку, якщо раптом відключили опалювання. Щоб уникнути проблем, скоріше придбайте теплу ковдру Billerbeck, яка захистить вас від холоду.
Наш магазин пропонує дуже теплі ковдри з пуха (ковдра "Магнолія", ковдра "Вікторія") і овечій шерсті (ковдра "Дует", ковдра "Екстра"). Ці ковдри Біллербек, вже точно не дадуть вам замерзнути!

Джерело: Магазин «Біллербек» Billerbeck.net.ua
Billerbeck – нова культура сну…
044 223 10 27 (25)

  << поперед   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   наст >>

(порожньо)
 
Каталог
Опитування
Фирменный магазин "Billerbeck" на пр-т Бажана,12 и Якира,8 (Киев)
© 2002-2017 «Billerbeck» Биллербек магазин Kołdra zimowa Billerbeck - нова культура сну.....

Детский интернет магазин КАШТАН