Українська  Русский 
Офіційний інтернет-магазин Billerbeck в Україні

Чудовий день
починається з ночі…
044 223 10 27 (25 или 77)
Skype чат: My status Skype позвонить: My status

Новини RSS 2.0

Як правильно доглядати за подушками Billerbeck

Уход за подушками и одеялами БиллербекДогляд за антиалергенними подушками з штучним наповнювачем.
Завдяки правильному догляду за подушками з штучним наповнювачем, ви зможете продовжити термін служби подушки.
Для цього треба:
1. Збивати подушку вранці.
2. Не заправляти ліжко відразу, після того, як ви встали, а дати їй трохи провітритися до того, як ви її заправите.
3. Раз на тиждень провітрювати подушку на свіжому повітрі.
4. Прати подушку, використовуючи делікатне прання, температура має бути не більша 50° - 60° C. Після прання, поки подушка ще волога, її треба сформувати, рівномірно розподіливши наповнювача.
5. Сушити подушку в добре провітрюваному місці.
6. Якщо ви сушите подушку природним способом, її необхідно час від часу встряхувати.

Доглядхід за подушками з натуральним наповнювачем.
Ми не радимо вам самостійно чистити подушку з наповнювачем з пера та пуха. Віддайте подушку в сучасну хімчистку!
А для того, щоб подушка з натуральним наповнювачем прослужила довше, дотримуйтеся наступних правил:
1. Кожен ранок збивайте подушку.
2. Регулярно провітрюйте та просушуйте подушку на свіжому повітрі, але не на пекучому сонці.
3. Частіше провітрюйте приміщення, в якому ви спите.
4. Регулярно робіть прибирання. Це зменшить вірогідність появи постільного кліща.

Експерти рекомендують користуватись подушкою з натуральним наповнювачем не більше 5 років, а ковдрою - 7-10 років. Синтетичний наповнювач менш довговічний. Подушку з таким наповнювачем треба міняти не пізніше, ніж через 2-3 роки, а ковдру через 5-7 років.

Джерело: Магазин «Біллербек» Billerbeck.net.ua
Billerbeck – нова культура сну…
044 223 10 27 (25)

Про користь наматрацника

наматрасникЯкщо Ви любите комфорт і піклуєтеся про своє здоров'я, то, напевно, вже придбали собі відмінний ортопедичний матрац і підібрали до нього відповідну основу. І якщо Вам хочеться, щоб вибраний з любов'ю матрац служив довго, і догляд за ним був легкий і приємний, придбайте наматрацник.
На перший погляд, призначення наматрацника суто гігієнічне. Він захищає матрац від попадання на нього забруднень, а також оберігає чохол від передчасного зношування. Але цим його призначення не обмежується. За допомогою правильно підібраного наматрацника можна збільшити або зменшити жорсткість вашого матраца та підвищити тим самим рівень комфорту.
Крім того, наматрацник має ще одну прекрасну властивість - він утримує тепло між матрацом і ковдрою. Завдяки ньому, Вам більше ніколи не доведеться лягати спати в холодну постіль.

Наматрацник створить прекрасну теплоізоляцію, тому в холодні ночі одночасне використання наматрацника та теплої ковдри набагато ефективніше.
І, нарешті, за допомогою наматрацника можна легко та зручно з'єднати між собою два матраци. Виходячи з їх функцій, усі наматрацники можна умовно розділити на три види:
- для збереження тепла та створення сприятливого мікроклімату під час сну;
- для поліпшення характеристик матраца - жорсткості, м'якості або висоти;
- для підвищення гігієнічності - оберігання від зносу і забруднення.
Важлива порада: при виборі наматрацника, спочатку поміряйте матрац, адже наматрацник повинен повністю відповідати розмірам матраца!!! Якщо такого розміру наматрацника немає, який Вам необхідний, то можна узяти трохи меншого розміру. Narzuta na łóżko
У нашому магазині Ви можете придбати якісний наматрацник Billerbeck Біллербек, який послужить Вам довгі роки!

Джерело: Магазин «Біллербек» Billerbeck.net.ua
Billerbeck – нова культура сну…
044 223 10 27 (25)

Пледи в інтерєрі

пледПлед - дуже помітна частина інтер'єру, яка дозволяє повністю змінити зовнішній вигляд кімнати, оновивши його. Навіть для вічно поспішаючої сучасної людини домашній затишок залишається дуже важливим, і красивий плед може зіграти не останню роль в його створенні.
Плед можна використати в якості покривала, а коли холодно їм можна укритись. У нього можна закутатися довгим зимовим вечором перед каміном на дачі. Пледом можна декорувати крісло та диван. Складений на краю ліжка він привнесе декоративний відтінок до інтер'єру спальні.
При купівлі пледа важливо не помилитися у виборі потрібного розміру. Спочатку визначте, для чого потрібен плед. Для укривання ліжка оптимальним буде розмір 150х200 см - такий же плед підійде для невеликого дивана або софи.
Для стандартних ліжок 160х200 см або 180х200 см підійде плед розміром 220х240 см, тоді він прикриватиме боки ліжка на 20-30 смЯкщо ж вам хочеться, щоб плед діставав до підлоги, то рекомендуємо розмір 240х260 см Koce do domu

За допомогою пледа можна надати кімнаті потрібний настрій, або радикально змінити інтер'єр. Щоб уникнути різких контрастів, підбирайте пледи, забарвлення яких трохи світліше за меблеву оббивку або загальну колірну гамму інтер'єру. У інтер'єрі, витриманому у світлих тонах, гармонійно виглядатиме світлий плед іншого відтінку. А ось темний плед у світлому інтер'єрі допустимий тільки у тому випадку, якщо концепція дизайну передбачає контрастні рішення. Картаті, смугасті або візерунчасті пледи погано поєднуються з двоколірними меблями, а яскраві пледи з квітковими мотивами пропадуть в строкатому інтер'єрі, їм потрібний спокійний фон.

Плед - це тепло, зручність і краса вашої оселі!

Джерелок: Магазин «Біллербек» Billerbeck.net.ua
Billerbeck – нова культура сну…
044 223 10 27 (25)

Осінь міняє листя, а нам пора міняти постільне приладдя

Ось і настала прекрасна пора - очей очарованье! Восени дні стають коротші, а ночі - довші. Осіннє сонце піднімається вже не так високо, як влітку, тому його промені вже не прогрівають землю. Температура повітря стає холодніше. Основна зміна в неживій природі - похолодання - спричиняє за собою зміни в живій природі. З приходом осені листя рослин міняє забарвлення. Дерева готуються до зимових холодів. Жовтіє листя клена, берези, осики. Червоніє листя горобини, вишні, черемхи. Стає бронзовим листя дуба.
У центрі усіх цих змін пора замислитися про зміну постільного приладдя: оновити постільну білизну, поміняти подушку, замінити легку ковдру на теплу. А це означає, що пора відвідати магазин постільного приладдя Billerbeck Біллербек (вул.Якіра, 8 або проспект Бажана, 12 (біля клініки Борис) і купити, замовити там усе необхідне. Можна також оформити замовлення на сайті з доставкою додому.
Чекаємо Вас! Час змін настав!

Джерело: Магазин «Біллербек» Billerbeck.net.ua
Billerbeck – нова культура сну…
044 223 10 27 (25)

Де купити справжню продукцію Billerbeck (Біллербек)?

магазин билербек киевХто коли-небудь пробував продукцію Біллербек, неодмінно оцінив її якість і комфорт. Зазвичай, коли приходить час міняти свою стару ковдру та подушку марки Біллербек, то покупці шукають тільки таку ж марку та модель. Багато покупців ставлять питання: "Де купити якісну і справжню продукцію марки Billerbeck (Біллербек)" ?
Купити справжню продукцію Billerbeck можна в магазинах "Біллербек" (Київ, вул. Якіра, 8 або проспект Бажана, 12). У цих магазинах у великому асортименті, постійно знаходяться свіжі товари ТМ Billerbeck. Якщо в магазині в момент купівлі немає потрібного розміру, то можливе замовлення та доставка товару в найближчі терміни прямо з фабрики Біллербек. У магазині Ви зможете отримати консультацію, вибрати відповідну модель, визначитися з мірою теплоти, спробувати наповнювачи та зразки.
Приходьте в магазини "Біллербек" і купуйте тільки справжню продукцію!

 

Джерело: Магазин «Біллербек» Billerbeck.net.ua
Billerbeck – нова культура сну…
044 223 10 27 (25)

Прикмети хорошої ковдри

 шерстяное одеяло коронаНастають холоди, пора замислитися про теплу ковдру, під якою буде комфортно, тепло та затишно. Як вибрати хорошу ковдру та де її знайти?
Пропонуємо прикмети хороших ковдр. Прикмета - це відмінна ознака, по якій можна упізнати кого-небудь або що-небудь.
- Чохол прошитий не смужками, а квадратами - це додаткова гарантія того, що впродовж довгого часу наповнювач не звалюватиметься або вилазити назовні.
- Акуратні шви, з яких не стирчить матеріал-наповнювач - до довгої служби ковдри.
- Ковдра забезпечує високу теплопровідність і природну циркуляцію повітря - ця правильно підібрана ковдра, під якою не повинно бути ні жарко, ні холодно.
- 172х2105 і 200х220 - двоспальна ковдра.
- 140х205 і 155х215 - полуторна ковдра
Ковдра Billerbeck придбана в магазині "Біллербек" (вул. Якіра, 8 або пр-т Бажана, 12) - справжня якісна ковдра.
Сподіваємося, що знання та використання даних прикмет допоможе вам здійснити купівлю якісної ковдри Біллербек.

Джерело: Магазин «Біллербек» Billerbeck.net.ua
Billerbeck – нова культура сну…
044 223 10 27 (25)

Бязь або сатин? Купівля постільної білизни

При купівлі постільної білизни перед покупцями стоїть питання: з якої ж тканини вибрати комплект? Бязь або сатин? Давайте розглянемо плюси та мінуси обох видів тканин.
Відразу ж слід зазначити, що обидва види тканини робляться з 100% бавовни. Бязь і сатин - це усього лише різновиди плетіння бавовняних ниток.
Постільна білизна з бязі дешевше за усі інші комплекти з бавовняних тканин. Бязь міцна та зносостійка, а тому успішно витримує багатократні прання. Недоліком бязі є деяка шорсткість тканини із-за потовщень ниток, які видно і відчуваються при тому, що промацує.
Сатин - король серед тканин для постільної білизни.
Постільна білизна з сатину нагадує шовк, оскільки має ніжний блиск, при цьому сатин м'який і приємний на дотик. У відмінності від шовку, сатин не притягує холод і не ковзає. Завдяки тому, що тканина прекрасно пропускає повітря, постільна білизна з сатину зігріває взимку, не парить влітку, вбирає вологу та ваша шкіра дихає.

Сатин має високу повітропроникність. До недоліків можна віднести тільки вартість постільної білизни.
Якщо порівнювати обидва види тканини, то плюсом бязи є її низька вартість, а мінусом - шорсткість. У сатину ж лише один недолік - це його ціна. Проте, якщо врахувати усі достоїнства постільної білизни з тканини сатин, то такий недолік відходить на другий план.

Постільна білизна - це незамінний атрибут будь-якого будинку. Його забарвлення повинне не лише відбивати ваші смаки, але і поєднуватися з інтер'єром вашої спальні.

 

Джерело: Магазин «Біллербек» Billerbeck.net.ua
Billerbeck – нова культура сну…
044 223 10 27 (25)

Акційна ковдра ЮНІОР-А Біллербек

одеяло акционное Юниор-АЯк мовиться "Готуй сані влітку", але якщо раптом з якихось причин не встигли підготувати сані влітку, то можна й восени підготувати, тим більше зараз є акційні ковдри та холоди ось-ось вже настануть!
По акції пропонується антиалергенна бюджетна ковдра ЮНІОР-А, полуторна 140х205 і середня по теплоті. У досить цікавому блакитному (для хлопчика) та білому (для дівчинки), ну або навпаки. Кількість - обмежена. Ціна ковдри: 370грн.

 

Подушки Billerbeck - Ковдрид Billerbeck - Наматрацники Billerbeck - Для дітей BillerbeckПостільна білизна BillerbeckЕксклюзивні постільні речі Billerbeck

 

 

Магазин «Біллербек» Billerbeck.net.ua
Billerbeck – нова культура сну…
044 223 10 27 (25)

Скоро осінь! Пора думати про теплі ковдри!

Ось і пролетіло жарке літо. Попереду холоди! Хочемо нагадати, що пора змінити свою літню ковдру або простирадло на теплу ковдру Billerbeck.
Пропонуємо прекрасний вибір ковдр з пуха, шерсті, шовку, а для людей, що страждають алергією - антиалергенні ковдри.
Магазини Біллербек, де Ви можете вибрати відповідну ковдру, та отримати професійну консультацію знаходяться за адресою: Київ, вул. Якіра, 8 (вхід з двору) та пр. Бажана,12.
Приходьте, вибирайте, купуйте! Будемо ради Вас бачити!

Джерело: Магазин «Біллербек» Billerbeck.net.ua
Billerbeck – нова культура сну…
044 223 10 27 (25)

Гагачий пух - дороже за золото

одеяло с пухом гагиГага – морская утка, обитающая на Северном побережье Европы, в России на побережье Северного Ледовитого океана. Ее пух (дымчато-серого, серебристого цвета) помогает гаге переживать достаточно низкие температуры и суровые полярные условия, к тому же большую часть времени гага проводит в воде и только на период гнездования выходит на берег. Кстати, свое гнездо она также обкладывает пухом, так что яйца оказываются буд-то укутанными мягкой периной.

Основное достоинство гагачьего пуха – высокие теплоизоляционные свойства, которые были оценены еще сотни лет назад народами севера, изготавливающими себе из пуха одежду. По своим качествам, прежде всего низкой теплопроводности, эластичности и малому весу, этот пух превосходит аналогичный пух любого другого пернатого.

Одеяла из гагачьего пуха согреют  в самый лютый мороз, однако при этом они очень лёгкие и комфортные,  так что и сон будет таким же легким, комфортным и воздушным. Под обволакивающими одеялами из пуха гаги не только не замёрзнуть в холодную погоду, но и не вспотеть в жару. Гагачий пух не рассыпается, не скатывается, не образует комков, быстро впитывает влагу и также быстро высыхает.

Собрать пух – задача не из легких, за год во всем мире производится не более 3 тонн. Гнездовой пух, растущий на брюхе, по своей структуре несколько отличается от пуха других частей тела — он более длинный и имеет большее количество бороздок, которые, цепляясь друг с другом, придают ему эластичность. По этой причине пух именно собирают из гнезд, а не ощипывают с мёртвых птиц. Этим и обусловлена высокая стоимость каждого изделия из пуха этой птицы. Возможность, позволить себе одеяла могут не все, но те, кто купил, уверены: альтернативы гагачьему пуху нет. 

Источник: Магазин «Биллербек» Billerbeck.net.ua
Billerbeck – новая культура сна… 
044 223 10 27 (25)

  << поперед   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   наст >>

(порожньо)
 
Каталог
Опитування
Фирменный магазин "Billerbeck" на пр-т Бажана,12 и Якира,8 (Киев)
© 2002-2017 «Billerbeck» Биллербек магазин Kołdra zimowa Billerbeck - нова культура сну.....

Детский интернет магазин КАШТАН