Українська  Русский 
Офіційний інтернет-магазин Billerbeck в Україні

Чудовий день
починається з ночі…
044 223 10 27 (25 или 77)
Skype чат: My status Skype позвонить: My status

Новини RSS 2.0

Що потрібне подарувати людям похилого віку. Варіанти подарунків від Біллербек

Людям похилого віку особливо приємно, коли про них не забувають, проявляють увагу.

Кращий подарунок літнім людям - підтримка та турбота. Існує багато способів продемонструвати вашу турботу та любов. Один з них, це подарувати щось потрібне, що згодиться та довго нагадуватиме про вас.

Ідеальним подарунком для людей старшого віку буде тепла ковдра з овечої шерсті Billerbeck. Овеча шерсть має цілющі властивості, які при довготривалому використанні скорочують ризик простуди та захворювань. Ковдра зігріває, знижує біль, покращує кровообіг, дозволяє тілу дихати, нейтралізує токсини, що виділяються шкірою, при підвищенні внутрішньочерепного тиску знімає підвищену збудливість, занепокоєння, головний біль, покращує сон. До достоїнств ковдр з вовни також можна віднести пружність і еластичність. Завдяки природному завитку шерсть тривалий час залишається об'ємною та утримує між волокнами повітряні прошарки. Це дозволяє ковдрам з вовни забезпечувати хороший тепловий захист від проникнення холоду.

Придбати якісну, натуральну та теплу ковдру ви можете на нашому сайті або у фірмових магазинах Біллербек за адресою: м.Київ, вул.Якіра, 8 або пр-т Бажана, 12. Також доставимо продукцію Біллербек у будь-яке місто України!
Величезний вибір і доступні ціни чекають на вас!

Джерело: Магазин «Біллербек» Billerbeck.net.ua
Billerbeck – нова культура сну… 
044 223 10 27 (25)

Покривало на ліжко

покрывало на кроватьПокривало відіграє дуже важливу роль для завершення образу кімнати. Воно є декоративним елементом інтер'єру, а також виконує захисну функцію, оберігаючи меблі від забруднення, а також постільну білизну ліжка / дивана.
Спальня - місце, де ми можемо по-справжньому розслабитися, відпочити від справ суєтних. Комфортна та затишна обстановка вашої спальні залежить від того, наскільки гармонійно поєднуються між собою меблева оббивка, штори та килимок біля ліжка. Але головною прикрасою спальні є, поза сумнівом, покривало на ліжко. Великий розмір покривала робить його найпомітнішим декоративним елементом спальні та навіть визначає її стиль.

Якщо вам надокучив інтер'єр вашої спальні та хочеться чого-небудь новенького, то самий недорогий і швидкий спосіб оновлення обстановки - змінити покривало на ліжку.
Розмір покривала залежить від розміру ліжка. Якщо ви хочете, щоб покривало елегантно звисало з вашого ложа, тоді воно має бути на півметра більше, ніж матрац.
У нашому магазині представлені вишукані і м'які покривала:
1. італійської марки MarcaMarco. Двосторонні покривала з різним малюнком або одностороннім малюнком. Перевертаєте покривала та міняєте зовнішній вигляд спальні під Ваш настрій!
2. шикарні французькі покривала LaScala. Гобеленові покривала з наволочками.
3. високоякісні німецькі пледи Bocasa. Виготовляються виключно в Німеччині!

 

Джерело: Магазин «Біллербек» Billerbeck.net.ua
Billerbeck – новая культура сну… 
044 223 10 27 (25)

Нова антиаллергенна подушка Еліза

антиаллергенная подушка биллербек элизаПоспішаємо порадувати любителів м'яких антиалергенних подушок. Фабрика "Біллербек" випустила антиалергенну подушку "Еліза". Чохол виконаний з тканини анти-стрес* з карбоновою ниткою, який відрізняється своєю чудовою властивістю - гігроскопічністю. Це забезпечить Вам комфорт під час відпочинку.
Наповнювач - волокно поліефірное антиалергенне. Така подушка не має запаху та не вбирає запахи ззовні. У такій подушці ніколи не заведуться кліщі, вона є на сто відсотків антиалергенною.
Подушка не висока, м'яка та по уміренній ціні. Подушка виготовляється в євро розмірі 50х70см.
*Карбонові волокна тканини Анти-стрес поглинають статичну енергію, яка є додатковим джерелом стресу, накопичену тілом протягом дня, і нейтралізутьїї.

Джерело: Магазин «Біллербек» Billerbeck.net.ua
Billerbeck – нова культура сну… 
044 223 10 27 (25)

Як доглядати за пуховими ковдрами та подушками

Що може порівнятися з новою, неймовірно легкою, теплою пуховою ковдрою!? Напевно, Вам знайоме почуття, коли в холодну погоду Ви увечері лягаєте під тепленьку, пухову ковдрочку та, забуваючи про все, насолоджуєтеся здоровим і комфортним сном.

Пухові ковдри та подушки визнані самим кращим постільним приладдям для сну. Правильний догляд за цими виробами забезпечить довговічність і чистоту.
Також поспішаємо засмутити шукачів повзучих і кусючих, тобто кліщів. У нових пухових ковдрах і подушках вироблених у фабричних умовах і на фабриці "Біллєрбек", їх немає. Чому немає? Тому що перо-пухова суміш, проходить декілька стадій обробки: миття спеціальними шампунями, сушка, термообробка при температурі більше 100С і так далі. Після термообробки, навіть якщо теоретично уявити, що, щось залишилося після миття, усі повзучі автоматично відпадають.

Догляд за пуховими виробами:

1. Після кожної ночі добре струсіть Вашу пухову ковдру та збийте пухову подушку, це дозволить пуху "дихати" впродовж дня та покращить мікроциркуляцію повітря у виробі. Обов'язково користуйтеся підковдрами та наволочками.
2. Не рідше чим 1 раз на місяць (залежно від вологості в квартирі, чим вище вологість - тим частіше) провітрювати Вашу пухову ковдру та подушки на балконі або в добре провітрюваному приміщенні. Забороняється виставляти пухову ковдру або пухову подушку під прямі сонячні промені, це може пошкодити не лише тканині але й самій структурі пуха, що неодмінно позначиться на пружних властивостях виробу.

3. Якщо на маркіровці виробник вказав тільки хімчистка, тоді необхідно віддати ковдру та подушки в спеціалізовану хімчистку. Будучи органічною речовиною, пух і перо з роками втрачає свою пружність і м'якість. Специфічна обробка, приміром, промивання, і ще дотримання правил використання: струшування, провітрювання на вулиці і тому подібне, уповільнюють цей процес, хоча не закінчують його повністю.
4. Якщо Ви хочете, щоб ваша пухова ковдра залишалася красивою та пухнастою довгі роки, постарайтеся не сидіти та не лежати на ній. Попри те, що пух досить пружний, постійна дія погіршує його теплові властивості.
5. Ми рекомендуємо зберігати ваші пухові ковдри та подушки в спеціальних чохлах. Ні в якому разі не зберігаєте пухові ковдри та подушки у вологих, погано провітрюваних приміщеннях, пластикових контейнерах. Якщо у вас немає спеціальних чохлів для зберігання пухових ковдр і подушок, візьміть чисту бавовняну тканину та загорніть в неї ваші ковдри та подушки.

Правильний догляд за пуховою ковдрою та подушкою, забезпечит Вас теплом на довгі роки.

   

Джерело: Магазин «Біллербек» Billerbeck.net.ua
Billerbeck – нова культура сну… 
044 223 10 27 (25)

Дешеві ортопедичні матраци

дешеві ортопедичні матрациЗдоровий сон - це запорука успішного робочого дня, оскільки людина, що виспалась, бадьора та продуктивна в роботі. Лікарі завжди говорять, що не можна нехтувати сном, приміром, незручне спальне місце може привести до розвитку хвороб хребта. Тому, замисліться про своє комфортне спальне місце та придбайте якісний ортопедичний матрац.

Для тих, кому потрібен не дорогий і хороший матрац, поспішаємо запропонувати на вибір три моделі на основі пружинного блоку "Боннель" з прошарком з пенополіуретана та повсті:

Ортопедичний односторонній матрац ЕКО 51 "ЕММ"(Україна)

Ортопедичний матрац ComFort Hard "ЕММ"(Україна)

Ортопедичний матрац Шанс- 1 "ЕММ"(Україна)

Матраци з різними варіантами комбінацій наповнювачів. За рахунок використання 120 пружин на м², досягається оптимальна підтримка та рівномірний розподіл ваги тіла.

Оптимальна конструкція матраців, прогресивні технології та сучасна техніка дозволяє досягти високої якості при максимально доступній ціні на ринку.

Джерело: Магазин «Біллербек» Billerbeck.net.ua
Billerbeck – нова культура сну… 
044 223 10 27 (25)

Зимова ковдра

В осінньо-зимову пору року, коли наступають холоди, вдома хочеться особливого тепла та затишку. Погодьтеся, як приємно, вкритись м'якою, практично не вагомою теплою ковдрою, яка в лічені секунди почне зігрівати. Ковдра покликана закутувати нас теплом і затишком, створювати відчуття спокою та повного розслаблення. А якщо ще на ліжко або диван покласти наматрацник, який зігріватиме знизу, то міцний сон вам гарантований!
Так яку ж ковдру вибрати?

На осінньо-зимовий період, магазин Біллербек пропонує:

Пухові ковдри Біллербек Billerbeck. Пухові ковдри легкі та при цьому, напевно, найтепліші з усіх існуючих ковдр. А спеціальна обробка зберігає властивості пуха та пера, а також збільшує термін служби виробу.

Вовняні ковдри Біллербек Billerbeck прекрасно утримують тепло. При цьому купити ковдру з овечої шерсті може дозволити собі кожний. Овеча ковдра дозволяє дихати, зігріватися навіть в найсильніший холод. Сучасні ковдри з шерсті мають тканинний чохол для збільшення терміну використання. Kołdra zimowa

Антиалергенні ковдри Біллербек Billerbeck прекрасно зберігають тепло під час сну. Вони легкі та повітряні, не викликають алергію.

Купуйте ковдри Billerbeck в наших фірмових магазинах. Тільки вони дійсно захистять вас від холоду та подарують комфортний сон!

 

Джерело: Магазин «Біллербек» Billerbeck.net.ua
Billerbeck – нова культура сну… 
044 223 10 27 (25)

Ціни знижені на зимову вовняну ковдру Версаль Біллербек

одеяло Версаль скидкаУвага! Знижені ціни на розкішну ковдру "Версаль". Тепер в магазинах іллербек" ви зможете придбати цю ковдру за меншою вартістю.

Ковдра "Версаль" з натуральної овечої шерсті, м'яке, тепле та ніжне, чохол з жакардової сатинової тканини. Незвично стебноване.

Ковдра в трьох розмірах:
Ковдра Версаль 140х205 - 975грн. 1364грн. (економія 389грн.)
Ковдра Версаль 155х215 - 1092грн. 1537грн. (економія 445грн.)
Ковдра Версаль 200х220 - 1399грн. 1964грн. (економія 565грн.)

Замовляйте вже сьогодні та спить спокійно, навіть якщо завтра буде стара ціна!

 

Источник: Магазин «Биллербек» Billerbeck.net.ua
Billerbeck – новая культура сна… 
044 223 10 27 (25)

Ковдри для немовлят. Billerbeck Біллербек для найменших

одеяло для новорожденныхЗ перших днів життя малюк особливо потребує тепла. Але це не означає, що треба укривати малюка жаркою, важкою ковдрою, під якою йому буде не комфортно. Якщо ви шукаєте ковдру, під якою немовляті буде легко, тепло, то хочемо вам запропонувати нову пухову ковдру "Сонечко" (пух 90%). Ковдра не велика, розмір 80х80, якраз для маляток від народження та до 1-1,5 року. Ковдра йде в комплекті з підковдрою!!! Ковдра практично невагома, але в той же час тепла. Нею можна вкривати, а також підстилати знизу. Ви будете задоволені таким вибором.
Також, зверніть увагу, на німецькі дитячі пледи biederlack. Це пледи, вироблені в Німеччині (саме в Німеччині). Розмір 75х100, склад 100% біо-бавовна. Ним можна вкривати в ліжечку, в колясці, в машині, в гостях, та де завгодно. Для батьків адже головне, щоб малюк міцнов спав!

 

Джерело: Магазин «Біллербек» Billerbeck.net.ua
Billerbeck – нова культура сну… 
044 223 10 27 (25)

Вибрати ковдру та подушку

хорошее одеяло и подушкаПодушки та ковдри - це як автомобілі (особливо, що стосується ковдр)! Всі ніби схожі, але коли поспиш під хорошою ковдрою, то тільки тоді розумієш, що не всі вони однакові. І сон кращий, і терморегуляція комфортніша, й вологість нормалізується в ліжку, а потім усвідомлюєш, що висипатися навіть можна. У машині теж саме, конструктивно схожі, а комфорт і задоволення від їзди різні. Те ж саме і в текстилі.
У виробників, але не тих, які шиють для базару ковдри по 150-200грн., частіше за все ковдри з бавовняним покриттям. Але бавовна буває теж різною. Якщо це бязь, то вона жорсткіша, при цьому ковдра дешевша, але вона не така м'яка, як в сатині. Ковдра з верблюжою шерстю або кашеміром, легше, ніж з овечою шерстю або синтетикою. Для любителів легких і теплих ковдр, чудово підійде касетна пухова ковдра з 90% пуха! Якщо пухова ковдра простьобана, і зміст пуха маленький (наприклад, 30%) то скоріш за все перо буде пролазити.
Всесезонних ковдр, теж немає, окрім ковдр на зав'язках, які можна роз'єднати. Я завжди говорю, що всесезонна ковдра - це як всесезонне взуття. Тому, не пошкодуйте на своєму відпочинку та сні, і купіть хоч би весняно-літню (Тіффані, Гарвард, Лагуна) та зимову ковдру (Корона, Версаль, Ідеал, Камелія, Магнолія).
Якісні речі - дешевими не бувають! Тому купуйте хороші та комфортні ковдри у перевірених часом і рекомендаціями виробників трохи дорожче, ніж заощадите пару сотень гривен і не оціните ту перевагу, на якій ви заощадили! Врешті-решт, хороша пара взуття за 700-2.000грн. і більше, хватає на сезон, а ковдри в такій же ціновій категорії, вам вистачить на 5-10 років!
Звертайте також увагу, на те, де ви купуєте і яка гарантія. У магазинах "Біллербек", ви отримаєте толкову пораду та гарантію на всю продукцію ТМ Billerbeck.
Вдалих Вам покупок, гарного настрою та міцних снів!

 

Джерело: Магазин «Біллербек» Billerbeck.net.ua
Billerbeck – нова культура сну… 

044 223 10 27 (25)

Дитяче спальне приладдя Billerbeck. Величезний вибір Біллербек для дітей

billerbeck_dlya_deteyДо вибору дитячого спального приладдя потрібно відноситися з особливою відповідальністю та увагою. Головні вимоги - це зручність, якість, безпека, екологічність. Саме у нашому магазині ви знайдете відразу все необхідне, що відповідає усім гостам і стандартам.
Ми пропонуємо:
1. Дитячі ковдри Billerbeck. 2. Дитячі подушки Billerbeck. 3. Дитячі комплекти Billerbeck (ковдра подушка). 4. Дитячі спальні мішки Billerbeck. 5. Дитячі пледи Billerbeck. 6. Дитячі матраци Sleep&Fly. 7. Дитячі постільні комплекти.

Усе приладдя виготовлене з натуральних, екологічно-чистих матеріалів, які довго служитимуть вашому малюкові, та подарують здоровий сон.
Запам'ятайте! Фортеця сну дитини залежить багато в чому від того, наскільки зручне його ліжечко та постіль. Як відомо, повноцінний сон є важливим процесом відпочинку та відновлення сил для малюків. Якщо ж дитина не висипається, це робить вплив на його самопочуття, призводить до каприз та до погіршення апетиту. У випадку якщо у лікарів немає ніяких претензій до здоров'я малюка, проаналізуйте, наскільки хороші умови для сну у вас в домі.

Приходьте до нас в магазин Billerbeck та купуйте наше постільне приладдя. Тільки вони, виготовленні по міжнародним технологіям та вимогам, забезпечать вашій дитині хороші та здорові умови для сну. Також наші консультанти підкажуть, підберуть, проконсультують і дадуть відповідь на усі ваші питання, що стосуються сну малюків!

Джерело: Магазин «Біллербек» Billerbeck.net.ua
Billerbeck – нова культура сну… 
044 223 10 27 (25)

  << поперед   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   наст >>

(порожньо)
 
Каталог
Опитування
Фирменный магазин "Billerbeck" на пр-т Бажана,12 и Якира,8 (Киев)
© 2002-2017 «Billerbeck» Биллербек магазин Kołdra zimowa Billerbeck - нова культура сну.....

Детский интернет магазин КАШТАН