Українська  Русский 
Офіційний інтернет-магазин Billerbeck в Україні

Чудовий день
починається з ночі…
044 223 10 27 (25 или 77)
Skype чат: My status Skype позвонить: My status

Новини RSS 2.0

Оригінальний подарунок на весілля, день народження або ювілей

одеяло на свадьбуна свадьбу одеялоВесілля - це важлива подія в житті кожної людини. Це створення нової сім'ї. Сім'я - це в першу чергу традиції, радість і тепло вдома.
Ми підготували молодожонам, ювілярам і іншим особам, у яких свято, спеціальну пропозицію! Нанесення ініціалів з використанням кристалів Swarovski, а також нанесення персонального тексту на вшивні та прикріплені бірки на ковдри та подушки.
Будьте оригінальні та здивуйте іменним подарунком!

 

Джерело: Магазин «Біллербек» Billerbeck.net.ua
Billerbeck – нова культура сну
044 223 10 27 (25)

Купуй продукцію Біллербек з гарантією

Замовили в інтернеті ковдри та подушки Біллербек? Зручно і практично! Але, якщо Ви сумніваєтеся, що саме хочете, якщо є необхідність помацати товщину ковдри, побачити в живу наповнювач і тканину ковдри, спробувати пружність подушки і вибрати саме ту, яка Вам підійде ідеально, то тоді Вам рекомендуємо відвідати фірмовий магазин Біллербек.
У цих магазинах тільки справжня продукція Біллербек, привезена відразу з виробництва. Уся продукція має сертифікат якості. Так само на всю продукцію Біллербек поширюється виробнича гарантія 6 місяців.
У наших магазинах ви зможете ознайомитися з продукцією, з видами наповнювачів, і з багатьма моделями. Спробувати своїми руками та побачити своїми очима всю продукцію. А головне, підібрати саме те, що буде комфортне саме вам.

Консультанти професійно та зрозуміло проконсультують вас про відмінність моделей, наповнювачів, розмірів, міри теплоти, м'якості, переваги вибраних моделей.
Адреси фірмових магазинів Біллербек:
Київ, вул.Якіра, 8 (вхід з двору), телефон: 223-10-25. (м.Лук'янівська - м.Дорогожичи)
Київ, просп.Бажана, 12. Телефон: 223-10-77. (м.Осокорки - м.Позняки)
Ціни в магазині, такі ж, як і в інтернеті! Велике прохання заздалегідь дзвонити та уточнювати наявність продукції в магазині, особливо якщо Вас цікавить конкретна модель!

 

Джерело: Магазин «Біллербек» Billerbeck.net.ua
Billerbeck – нова культура сну
044 223 10 27 (25)

Комфортна ковдра на зиму

Запорукою хорошого сну - являється комфортна ковдра. Багато людей не знають, яку ж їм купити ковдру на зиму. Для деяких зимова ковдра - ця величезна, важка ковдра, в якій багато наповнювача. Але чи дійсно це так? Якщо узяти, наприклад, ковдри з пуха, то вони найтепліші, а по вазі найлегші. Якщо подивитися на ковдру з шерсті кашеміру або верблюжої вовни, то на вигляд вона теж не сильно товста або важка, але ці ковдри дійсно теплі.

Ще слід враховувати температуру в квартирі взимку. Якщо у вас пластикові вікна, немає щілин, хороше опалювання, то найтепліша ковдра вам ні до чого. Зверніть увагу на полегшені ковдри. Під такими ковдрами вам не буде холодно, і не буде жарко та важко. Такі ковдри особливо добре мають попит. Така ковдра вам служитиме і восени, і зимою, і навесні, а деяким навіть і влітку.
Детальну консультацію та інформацію про види ковдр ви можете узнати в наших фірмових магазинах Billerbeck або по телефону.

 

Магазин «Биллербек» Billerbeck.net.ua
Billerbeck – новая культура сна…
044 223 10 27 (25)

Куди вкласти гроші? Вкладіть гроші в здоровий сон з Біллербек

Відтік грошей з банківських депозитів з початку поточного року приблизно склав 17,2 млрд грн. Українці, які забирають кошти з банків, шукають шляхи вкладення своїх зароблених грошей. В першу чергу, вибір падає на купівлю житла. Ті, хто не наважився купити нерухомість, або кому на це не вистачило засобів, просто зберігають гроші вдома. Експерти стверджують, що основна частина вилучених з банківської системи вкладів залишається на руках у населення.
Долари в банках не завжди можливо купити. Але ж зароблені гроші вкладати кудись потрібно.
Дуже мудро вкласти гроші в здоров'я!!! Адже, як відомо, сон - запорука здоров'я, довголіття та краси. Організувати комфортний і здоровий сон вам допоможуть ковдри та подушки Біллербек.
Замініть вашу стару ковдру та подушку на нові - і ваш сон покращиться! Але варто уважно і правильно підібрати собі подушку і ковдру. Для цього відвідайте наші фірмові магазини Біллербек, де ви зможете отримати консультацію та зробити правильний вибір.

Вкласти гроші в здоровий сон - це правильний вибір! Ми чекаємо вас вже сьогодні за адресою:
Київ, вул. Як
іра, 8 (вхід з двору) магазин "Billerbeck"
Київ, пр-т Бажана, 4 магазин "Billerbeck".

 

Джерело: Магазин «Біллербек» Billerbeck.net.ua
Billerbeck – нова культура сну…
044 223 10 27 (25)

Акция на текстиль БИЛЛЕРБЕК

С 4 апреля по 15 апреля 2015г. включительно, покупая любую продукцию Биллербек на сумму от 3.000грн., Вы получаете в ПОДАРОК (т.е. бесплатно) прекрасную антиаллергенную подушку Линда 50х70 !

 

Летнее антиаллергенное одеяло Нина от 498грн.

 

Одеяла Биллербек летние                Подушки Биллербек               Постельное белье

 

Магазин «Биллербек» Billerbeck.net.ua
Billerbeck – новая культура сна…
044 223 10 27 (25)

Ковдра Біллербек. Літня, весняна за низькою ціною

Ось і закінчилась зима, холоди, морози. Попереду тепла весна, а потім і сонячне літо. З потеплінням пора міняти свою зимову, жарку ковдру на більш легшу. Як навесні, так і літом ковдра вам просто потрібна для комфортного сну при будь-якій температурі.
Якщо ви шукаєте якісну та не дорогу ковдру, то поспішаємо вам повідомити, що компанія Біллербек створила саме таку.

Якщо у вас алергія, або ви хочете часто прати ковдру, то зверніть увагу на ковдру Ніна полегшену, або літню на одну крапку. Наповнювач ковдри антиалергенний, чохол міцний, стебнований.
Якщо ви хочете ковдру з натурального наповнювача, то зверніть увагу на ковдру Наталія з овечої шерсті полегшену, або літню на 1 крапку. Наповнювач натуральна овеча вовна, чохол міцний, стебнованний.

Ковдри Billerbeck порадують вас ціною та якістю, а найголовніше, вірно служитимуть вам і вашим близьким багато років. Звертайтеся в наші фірмові магазини "Биллербек" (Київ, вул.Якіра, 8 (вхід з двору), пр-т Бажана, 12). Гарантія на ковдри Біллербек (в наших магазинах) - 6 місяців!!!

Джерело: Магазин «Біллербек» Billerbeck.net.ua
Billerbeck – нова культура сну…
044 223 10 27 (25)

Постільна білизна. Комплекти з мако-сатина Billerbeck

Постельное белье биллербекЯкщо ви шукаєте якісну постільну білизну класу люкс, то звернете увагу на постільні комплекти з мако-сатину Billerbeck. Хоча комплекти постільної білизни, пошиті з мако-сатину, дещо дорожче за постільну білизну, виготовлену з бязі, а також інших бавовняних тканин, така білизна має відмінний попит і люди, що цінують красу, комфорт і якість, у всьому світі купують саме її!

Мако-сатин - бавовняна тканина найвищої якості, що має атласне (сатинове) переплетення ниток. Постільна білизна з мако-сатина більше зносостійка, ніж з тканин полотняного плетіння (ситець, бязь, перкаль). Воно м'яке, легке, добре пропускає повітря, вбирає вологу та добре випаровує її, не електризується. Це дуже приємна на дотик тканина, яка майже не мнеться та має приємний шовковистий блиск.

Постільна білизна Біллербек - це кращі постільні комплекти з німецького мако-сатину. Так само можна замовити окремо наволочки, підковдри, простирадла.
Дизайни представлені на сайті. У фірмових магазинах "Біллербек", є зразки тканин. Оформити замовлення та уточнити ціни ви можете, подзвонивши до нас в магазин.

 

Джерело: Магазин «Біллербек» Billerbeck.net.ua
Billerbeck – нова культура сну…
044 223 10 27 (25)

Дитячі ковдри

Турбота батьків за дітьми - це їх прояв любові, щастя і в той же час обов'язок. Батькам завжди хочеться дати своєму малюкові більше, тепліше, краще, смачніше і так далі. Тільки саме-саме...
Але коли батьки вибирають своєму малюкові ковдру, я завжди їм говорю, що найтепліша ковдра в даному випадку, не завжди краще. Чому? Подумайте самі. У приміщенні, де знаходиться дитина, найчастіше тепло. Коли дитинча спить, він зазвичай спить в підгузнику та одязі (у "чоловічку" або в піжамі). Потім згори малюка накривають теплою ковдрою! Також врахуйте, що діти завжди активніші, та вони не так мерзнуть як дорослі. Тому, якщо усе вищевикладене - це ваша ситуація, то вам тоді треба звернути уваги на дитячі полегшені ковдри Біллербек.

Дитяча полегшена ковдра Тіффані. Ковдрочка у білому модал сатині (100% бавовна). М'яка, така, що добре обволікається (не настовбурчується), можна сказати демісезонна.

Дитяча полегшена вовняна ковдра Кітті. Ковдра в двох дизайнах: зелені коти та рожеві коти. Ковдра наповнена альпійською чесаною овечою вовною. Вовна - це унікальний наповнювач, який прекрасно регулює температуру та вологість в ліжку!

Ковдра вовняна Бамбіно дитяча полегшена. Чохол ковдри - трикотажний. Трикотаж надає ковдрі дуже хорошу м'якість.

Полегшена ковдра Малюк. Можлива в різних кольорах. Чохол – 100% бавовна.

Ковдра Наталія. Також дитяча полегшена, у білій, або в ясно-бежевій тканині. Чохол ковдри змішаний (частина синтетика/частина бавовна). Ця найдоступніша ковдра за вартістю.

Для тих, у кого дуже жарко, зверніть увагу на дитячу легку ковдру Бамбус в жакардовому сатині. Кому потрібна полегшена антиалергенна ковдра, зверніть увагу на моделі Казка та Ніна.

Не забувайте, купувати подарунки треба не лише бажані, але й корисні. А коли подарунок корисний і бажаний одночасно - це радість для малюка та батьків. Дитячий інтернет магазин заощадить ваш час і гаманець! Хороших вам покупок і багато радості від дітей!

Джерело: Магазин «Біллербек» Billerbeck.net.ua
Billerbeck – нова культура сну…
044 223 10 27 (25)

Німецька ковдра

немецкое одеялоНімецьке - це означає якісне, надійне та довговічне! Це те, чому можна довіряти та чим можна користуватись. Німці, не одно десятиліття вкладали свої знання, порядність і працю у виготовленну ними продукцію! Тому будь-який споживач довіряє та часто вибирає німецькі вироби. Німецькі ковдри - не виключення. Не вірите? Переконайтеся самі.

Кашемірова ковдра Contessa Uno (Контесса Уно) наповнена тільки 100% вовною гімалайської кози, яку сортують вручну! А чохол ковдри - найтонший батист (100% бавовна). І звичайно ж ця ковдра шиється на фабриці в Німеччині! Як бачите, ніяких компромісів (додавань, домішок і так далі) в наповнювачі та тільки сама краща тканина для ковдри. Упаковка також відповідає статусу ковдри, але в той же час без зайвої помпезності. Оскільки шерсті кашмірської кози добувається в рік (у світі) в дуже обмеженій кількості, усього біля 3.000т, то однозначно можна сказати, що купуючи німецьку ковдру кашемірову, ви стаєте ексклюзивним володарем цього шедевра для хорошого сну!

Пухова ковдра Excelsior mono (Ексельсіор моно) наповнене білим свіжозібраним пухом ісландських білих гусей. Пушинки тільки 1-го класу! Це говорить про те, що це найбільші та еластичні пушинки. Чохол у цієї ковдри - шовковий швейцарський жаккард сатин (100% шовк). Це, сама краща ковдра для любителів легких, але в той же час теплих пухових ковдр. Сама ковдра упакована в дорожню сумку + в комплекті йде додатковий чохол для домашнього зберігання ковдри.

Для тих, у кого удома досить тепло, але  при цьому треба не жарку ковдру, рекомендуємо звернути вашу увагу на легеньку ексклюзивна пухова ковдра Nena Superlight. Ковдра наповнена білим скандинавським гусячим пухом 1-го класу. Чохол ковдри - тонкий мако-батист з блискучим кантом 100% бавовна.

Пухова ексклюзивна 3-х камерна подушка Excelsior, буде прекрасним доповненням до вашої ковдри. Подушка йде в додатковому шовковому чохлі на блискавці. Наповнена відбірним білим пухом згори та знизу (98г), а внутрішня камера містить 30% пуха та 70% дрібного пера (382г). Це оптимальне співвідношення, яке надає м'якість і достатню пружність подушці.

Як бачите, німецький виробник Біллербек пропонує тільки кращі товари для сну, які порадують навіть найвимогливіших клієнтів!

Ознайомитися з продукцією Billerbeck, можна в магазинах "Біллербек", за адресою: вул.Якіра, 8 (044-223-10-25) та пр-т Бажана, 12 (044-223-10-77) або замовити на сайті www.billerbeck.net.ua

Джерело: Магазин «Біллербек» Billerbeck.net.ua
Billerbeck – новая культура сну… 
044 223 10 27 (25

Текстиль для дому. Або як підготуватись до зими

зимнее одеяло БиллербекДо зими треба готуватись завжди, а до зими цього року – особливо ретельно. Рекомендуємо вам скласти простенький план, який допоможе зберегти дорогоцінне тепло вашого будинку або квартири! Тут кожен житель України повинен потурбуватись про себе та про власну сім'ю.
План може складатися з наступних пунктів: 1. утеплити та ущільнити (щоб уникнути протягів) вхідні двері дому/пі`дїзду/балкону; 2. перевірити цілісність скла. Оскільки через розбиті вікна видувається 80-90% тепла! Якщо вікна у вас старі, то їх необхідно заклеїти по периметру рами, щоб зменшити втрату тепла; 3. перевірити батареї на предмет їх роботи. Можливо, у вас старі батареї з низьким коефіцієнтом тепло віддачі, які варто замінити; 4. при нагоді, утеплити фасад квартири/будинку, якщо є така необхідність; 5. уважно проглянути ковдри, пледи та увесь інший домашній текстиль, в якому можна зігрітись.

На останньому пункті зупинимося детальніше. Щоб було комфортне спати в ліжку, рекомендуємо вам наматрацник трикотажний Billerbeck, наповнений овечою шерстю. Повірте, з трикотажним наматрацником Біллербек, ви зігріватиметесь швидше у декілька разів, також він добре зберігає тепло, а це дуже важливо особливо в холодну пору року!
Також, щоб не змерзнути вночі взимку у власній квартирі, пропонуємо вам найтепліші ковдра Біллербек з пуха та вовняні. Саме цей спальний елемент зігріває як ніщо інше, закутує затишком і занурює в царство сну і відпочинку.
Дуже легкими та теплими є ковдри Біллербек з пуха Магнолія та Вікторія. Ковдри містять 90% пуху. Вони чудово підійдуть для сну в суворі зими, коли в кімнаті не досить комфортна температура, та ви постійно мерзнете.
Сухий і рівний мікроклімат вашого ліжка створять вовняні ковдри. Особливо зверніть увагу на такі ковдри Біллербек, як Екстра двошарова та Дует. Наповнені ковдри 100% натуральною овечою вовною.

А ще, щоб ваші ноги не мерзнули, пропонуємо чобітки Біллербек з шерсті лами, а також швейцарські пухові. У них ваші ніжки завжди будуть в теплі, а це захистить вас від перемерзання і застуди.
Якщо любите часто сидіти на дивані за переглядом телевізора, то теплий плед вам згодиться. А для підняття настрою, не забудьте про яскраві комплекти постільної білизни та рушників!
Дотримуючись усіх цих простих рекомендацій, зима для вас пролетить швидко та не помітно, з її усіма принадами та недоліками!

Джерело: Магазин «Біллербек» Billerbeck.net.ua
Billerbeck – нова культура сну… 
044 223 10 27 (25)

 

  << поперед   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   наст >>

(порожньо)
 
Каталог
Опитування
Фирменный магазин "Billerbeck" на пр-т Бажана,12 и Якира,8 (Киев)
© 2002-2017 «Billerbeck» Биллербек магазин Kołdra zimowa Billerbeck - нова культура сну.....

Детский интернет магазин КАШТАН